Μασάζ της επιλογής σας για απόλυτη χαλάρωση & ευεξία ...

Υγεία & Ευεξία

Υγεία & Ευεξία


Το μασάζ σώματος δεν έχει να κάνει με πολυτέλεια, όπως πολλοί νομίζουν λανθασμένα, αλλά αποτελεί μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ενισχύσετε την αντοχή και την ενέργειά σας. Είναι τόσο σημαντικά τα οφέλη του στην αποτοξίνωση του οργανισμού στην οξυγόνωση που χρειάζονται οι μύς και στην αναδόμηση των κυττάρων και όλων των οργάνων του σώματος που στον δυτικό κόσμο οι άνθρωποι κάνουν μασάζ κάθε εβδομάδα. Το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια ούτε συνδέεται απαραιτήτως με πολυτελή σπά αλλά καθημερινή συνήθεια και αναγκαιότητα. Πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης του σώματος, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία.


Από τα αρχαία κιόλας χρόνια, το μασάζ αποτελούσε για αρκετούς πολιτισμούς ανάμεσα τους και ο Αρχαιοελληνικός, μια πολύ σημαντική θεραπεία για την επίτευξη της ισορροπίας στο σώμα και το πνεύμα, προκειμένου να λειτουργούν σωστά τα εσωτερικά όργανα. Τελευταία όμως, η θετική του επίδραση, τόσο στο σώμα, όσο και στο πνεύμα, εκτιμάται από όλo και περισσότερα και η δημοτικότητά του αυξάνεται διαρκώς, ως μια ιδιαίτερα αποτελεσματική, εναλλακτική θεραπεία. Η ιατρική κοινότητα δέχεται τις ευεργετικές επιπτώσεις του μασάζ και περιλαμβάνει αυτές τις μεθόδους, σαν αναπόσπαστο μέρος της περίθαλψης.


Δείτε συγκεκριμένα ποια είναι τα οφέλη του μασάζ για την υγεία:

  • Μειώνει την συχνότητα των ημικρανιών
  • Μειώνει το σωματικό πόνο
  • Μειώνει το στρες
  • Χαλαρώνει τους μυς
  • Προσθέτει υγιή λάμψη στο δέρμα
  • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
  • Αυξάνει την ενέργεια

 

 

outer.jpgDSC_0034.jpgDSC_0053.jpgDSC_0029.jpgDSC_0023.jpgDSC_0031.jpg

Επικοινωνία

Massage For You
Κουντουριώτου 161, Πειραιάς
Τηλ.: (+30) 211 4091706
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήσιμες Πληροφορίες